Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Webudvikling » Webudvikling
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Webudvikling

PSD til XHTML

Har du brug for struktureret og valid XHTML? Exaweb kan hjælpe dig. Vi tager os af det kedelige XHTML/CSS arbejde, således du kan koncentrere dig om alt det andet.

Vi hjælper ikke kun med PSD til XHTML, men kan også hjælpe dig med at konvertere dit design til content management systemer som f.eks Wordpress og Joomla!

Webudvikling

Når man ikke længere kan nøjes med en standard løsning som f.eks et CMS system, så leverer vi også specialtilpassede systemer.

Vi har selv PHP, xHTML og CSS kompetencer i huset. Desuden har vi et samarbejde med en række superdygtige freelancere der kan hjælpe hvis nødvendigt.


Webdesign

Lige som i den virkelige verden, er førstehåndsindtrykket også afgørende på nettet. Det positive indtryk vil få dine besøgende til at klikke videre, hvorimod det negative indtryk vil give et negativt effekt og få kunden til at forlade siden.

Vi hjælper dig gerne med at få det positive indtryk fremme hos dine besøgende.

Simpel hjemmeside

Ønsker du en simpel hjemmeside, uden de store funktioner? En simpel hjemmeside, er det vi kalder en "statisk" hjemmeside. Der er kun et design, tekst og billeder.

Ønsker du derimod små funktioner som f.eks en gæstebog, kontaktformular, nyhedsbrev funktion mm. - så er det det vi kalder en dynamisk hjemmeside.

Log på kundepanelet

Vores nyhedsbrev

© 2021 Exaweb ApS - CVR: 31937671 - Alle rettigheder forbeholdes - Priser inklusiv 25% moms