Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Opdatering af server
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Opdatering af server

Hvis du selv ønsker at opdatere din maskine. Kan du gøre følgende:

cd /usr/local/directadmin/custombuild

Rens systemet for overflødige filer

./build clean

Hent de nyeste versioner af programmet

./build update

Tjek evt. hvilke opdateringer er tilgængelige

./build versions

Opdater programmerne

./build update_versions

Vær opmærksom på at programmet kun opdaterer de programmer der er blevet installeret igennem DirectAdmin. Hvis du derfor har selv har installeret programmer ved siden af, så tager Custombuild ikke højde for dette. Du kan læse mere om "Custombuild" programmet på DirectAdmin's forum:

http://www.directadmin.com/forum/showthread.php?t=29824