Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Opsætning af cronjobs
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Opsætning af cronjobs

Aftager du et webhotel hos os, er det muligt at benytte cronjobs. Du kan indstille cronjobs ved at logge ind på kontrolpanelet og derefter vælge menupunktet >>Cronjobs<<.

Indtast minut, time, dag, måned og ugedag og den kommando der skal udføres i det øjeblik den kører.

Kommandoen skal se ud således:

/usr/local/bin/php -c /usr/local/directadmin/data/users/BRUGERNAVN/php/php.ini
/home/BRUGERNAVN/domains/DITDOMAENE/public_html/cronjob.php

Hvor BRUGERNAVN skiftes ud med kontrolpanelets brugernavn og DITDOMAENE med dit domænenavn. Husk at ændre cronjob.php til den fil du ønsker skal køre.