Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Opsæt e-mail konto på din iPhone
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Opsæt e-mail konto på din iPhone

Du kan opsætte dine email konti på din iPhone ganske enkelt – du kan også opsætte konti på Blackberry og andre telefoner. Følg anvisningen nedenfor for opsætning på iPhone.

• 1
    • Gå ind i ”Indstillinger” > ”E-post, kontakt, kalendere”, som er placeret i 3. boks
    • Gå ind i 'indstillinger' > 'e-post, kontakt, kalendere'
    • 2
    • Tryk ”Tilføj konto…” – det er muligt at du allerede har andre konti som på billedet.
    • Tryk 'Tilføj konto...'
    • 3
    • Tryk ”Anden” i bunden når du skal vælge udbyder – vælg derefter ”Tilføj e-postkonto”.
    • Tryk 'Anden' i bunden - vælg derefter 'tilføj e-postkonto'
    • 4
    • Indtast de generelle kontooplysninger. Bemærk at du skal bruge dit kontonavn og dit domæne frem for [email protected] til adresse-feltet! Navn og beskrivelse kan skrives som ønsket. Koden er naturligvis koden til din mailkonto. Tryk derefter ”Arkiver” i toppen eller ”Enter” på tastaturet.
    • Indtast kontooplysninger - brug dit kontonavn og eget domæne. Klik aktiver.
    • 5
    • Vælg hvorvidt du vil bruge IMAP eller POP3 – IMAP er anbefalet, da din telefon så vil synkronisere med mailbakken ved både mailafsendelse og modtagelse samt redigering af mapper. I tilfælde af, at du benytter dig af IMAP på din telefon, bør du også bruge IMAP i din klient (fx Outlook) – hvis du bruger andet end webmailen. Begge typer skal konfigureres vha. efterfølgende trin.
    • Vælg IMAP eller POP3 (IMAP anbefalet).
    • 6
    • Lad navn og adresse i første boks være intakt. Du kan ændre beskrivelsen hvis du vil. Indtast derefter ”mail.dit-domæne.dk” i værtsnavn i boksen server til indgående post og udgående post. Brug din e-mail adresse og din valgte kode i hhv. brugernavn og adgangskode. Bemærk - du skal bruge dit eget kontonavn og eget domæne frem for [email protected]! Tryk nu ”Arkiver”. Ignorer en eventuel meddelelse om SSL og tryk "Næste".
    • Indtast mail.dit-domæne.dk i værtsnavn-felterne og email-oplysninger i de andre.
    • Din email konto er nu opsat på din iPhone..