Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Opsæt e-mail konto i Microsoft Office Outlook 2007
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Opsæt e-mail konto i Microsoft Office Outlook 2007

Enhver løsning med e-mail fra Exaweb, kan åbnes igennem klienter som Microsoft Office Outlook og Thunderbird. Her vil vi guide dig til at konfigurere din e-mail konti i Outlook 2007.

• 1
    • Vælg "Funktioner" > "Kontoindstillinger"
    • Vælg 'Funktioner' > 'Kontoindstillinger'
    • 2
    • Tryk "Ny ..." og i den fremkomne boks klikker du næste
    • Tryk 'Ny ...' og i den fremkomne boks klikker du næste
    • 3
    • Markér at du du vil "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt"
    • Markér at du du vil 'Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt'
    • 4
    • Indtast kontoindehavers navn og e-mail adresse
    • Indtast kontoindehavers navn og e-mail adresse
    • 5
    • Vælg om du vil bruge POP3 eller IMAP. Vi anbefaler brug af IMAP. Indtast derefter "mail.dit-domæne.dk" i både indgående og udgående server, hvor dit-domæne udskiftes med dit domæne.
    • Vælg om du vil bruge POP3 eller IMAP. Indtast derefter 'mail.dit-domæne.dk' i både indgående og udgående server
    • 6
    • Indtast e-mail adressen samt kodeordet for denne
    • Indtast e-mail adressen samt kodeordet for denne
    • 7
    • Klik på knappen "Flere indstillinger ..."
    • 8
    • Under fanen "Server til udgående post" skal du krydse af at serveren kræver godkendelse. Vælg "Log på ved hjælp af" og indtast dine konto-informationer som vist.
    • Under fanen 'server til udgående post', skal der logges på ved hjælp af kontooplysninger
    • 9
    • Hvis din udbyder har blokeret for port 25, skal du under fanen "Avanceret" indtaste "587" som port.
    • Hvis din udbyder har blokeret for port 25, brug da som ovenstående port 587
    • 10
    • Klik "OK", derefter "Næste" og så kan du afslutte vejledningen. Konfigurationen er fuldendt!