Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Microsoft Exchange Server
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Microsoft Exchange Server

Hvis du ønsker en Exchange server, skal du være opmærksom på at du vælger en VPS med mindst 3 GB RAM. Dette er absolut minimum, og Microsoft anbefaler at du mindst vælger en VPS med 4 GB RAM.

De 3 GB eller 4 GB kan kun anbefales hvis der er ca. 10-20 mailadresser. Har du brug for flere, så skal du påregne at skulle bruge en ekstra GB RAM pr. 30-50 mailadresser.

Du kan eventuelt finde mere info på Technet:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd351192.aspx

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd346700.aspx