Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Windows VPN forbindelse
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Windows VPN forbindelse

Windows 2008 R2 Web edition, VPN how to

Gør følgende hvis du ønsker en site-to-site VPN forbindelse, med din virtuelle server som VPN-gateway.

-> Start -> Control Panel -> Network and Internet -> Network Connections. -> File -> New Incoming Connection.

Marker de brugere der skal have rettigheden til at oprette en VPN tunnel med serveren.

-> Next -> Next -> Allow access.

Der vil nu være et ekstra ikon under "Incoming Connections".

Derefter skal vi tildele en IP eller IP-range til din VPN tunnel.

-> Properties 'Incoming Connections'-> Tab 'Networking'-> Properties 'Internet Protocol Version 4' (eller 6!) -> 'Allow callers to access my local network'.

Nu kan du vælge om du vil hente en IP-adresse vha en Windows DHCP server, eller hente en fra en egen range.

Bemærk at vi ikke giver support på ovenstående. Metoden er beskrevet af Microsoft, og kan findes her.