Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Ekstern adgang til dine MySQL databaser
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Ekstern adgang til dine MySQL databaser

Du kan som regel kun oprette forbindelse til SQL-databasen lokalt. Det vil sige at du ikke kan tilgå dine databaser udefra. Dette kan du dog lave om på i kontrolpanelet; enten kan du give enhver tilladelse til at connecte til din SQL-database, eller også kan du give restriktioner på baggrund af IP-adresser.

Sådan gør du

Log på kontrolpanelet og vælg "MySQL Management". Tryk på den pågældende database. Nederst ser du en liste med "Access Host", hvor der som standard kun står "localhost".

Du tilføjer en host ved at indtaste IP-adressen og trykker på Add Host. Du har nu givet den pågældende IP-adresse tilladelse til at oprette forbindelse med den pågældende database.

Procenttegn, %, bruges som jokertegn. Ved hjælp af jokertegnet kan du dermed give bestemte IP-rækker adgang, f.eks 79.170.%.% eller lignende. Indtaster du kun et %, giver du enhver klient tilladelse til at tilgå din database udefra.

Bemærk at klienten altid skal oprette forbindelsen ved hjælp af et brugernavn og kodeord.