Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » SLA og vedligeholdelse
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

SLA og vedligeholdelse

Det kan være at du ikke er tilfreds med vores standard-service eller ønsker hårde aftaler og garantier om support og vedligeholdelsesniveau. I så fald kan du overveje en eller flere af vores Service Level Agreements:

Vi tilbyder disse SLA's:

• Basis SLA
  • Monitoring SLA
  • Monitoring+ SLA
  • Software SLA
  • VIP Support SLA

Basis SLA:

Dette er inkluderet i prisen. Denne aftaler omfatter opsætning af den virtuelle server, opdatering af det af os installerede software og best effort support. Vi kan ikke garantere nogen reaktionstid på dine support-henvendelser, men bestræber os på at svare indenfor 24 timer. Endvidere giver vi 99,9% oppetidsgaranti på systemerne. Dette beregnes pr. måned. Når vi under denne grænse, kvitterer vi med en måneds gratis hosting.

Monitoring SLA:

Vi sætter vores Nagios-server til at overvåge din server, og tjekker på services såsom ping, http, ftp, mail mm. Der sendes en email til en defineret emailadresse, hvis en bestemt service ikke reagerer eller ikke er tilgængelig.

Monitoring+ SLA:

Som ovenstående, dog med undtagelse af at vi også sender en SMS hvis der er noget i vejen. 10 SMS-beskeder inkluderet pr. måned.

Software SLA:

Vi opdaterer og vedligeholder din server. Er der vigtige sikkerheds-patches tilgængelig, installerer vi dem og ellers sørger vi for at opdatere serveren en gang om måneden. Vi sender desuden et sundhedstjek pr. mail en gang om måneden og giver gode råd om bedre performance.

VIP Support SLA:

Du får adgang til et vagt-nummer som kan kontaktes 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Er der ingen der kan tage telefonen, ringer vi tilbage inden for maks. 10 minutter. Den maksimale reaktionstid er 2 timer. Nummeret må mellem 20:00 og 07:00 udelukkende bruges ved kritiske supporthenvendelser.

Aktuelle priser kan ses på "VPS Konfigurator"-siden. Er der behov for specifikke aftaler, hjælper vi gerne med dette også.