Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Tilføj et domænenavn til eksisterende webhotel
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Tilføj et domænenavn til eksisterende webhotel

Du kan tilknytte et domænavn til dit webhotel ved at følge denne guide.

1. Sørg for at domænet er oprettet i DirectAdmin kontrolpanelet. Dette gør du ved at trykke på "Domain Administration" eller "Domain Setup". Tryk på "Add Domain" og udfyld domænenavnet. Afslut med knappen "Create".

2. Køb eller flyt domænenavnet. Hvis der er tale om flytning af .dk domæner, skal du følge guiden om flytning af .dk domænenavne.

3. Sørg for at domænet peger på den rigtige IP-adresse (IP adressen på webhotellet). Dette kan du gøre ved at indstille A-recorden i DNS-kontrolpanelet. Er du i tvivl om hvordan man gør, så kontakt os.