Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Flytning af .dk domænenavn til Exaweb
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Flytning af .dk domænenavn til Exaweb

Du er sandsynligvis kommet hertil fordi du var ved at prøve at flytte et .dk domænenavn til os. Dette skal ikke ske igennem vores bestillingssystem, men skal gøres på en lidt anderledes måde.

Hvis du vil benytte .dk domænet i forbindelse med dit webhotel, skal du sørge for at oprette domænenavnet i vores kundepanel. Dette gør du ved at trykke på "Domænenavn" i højre side og tryk derefter "Tilknyt domæne ved hjælp af egen DNS-styring (avanceret!)" (eller følg linket). Indtast domænenavnet det drejer sig om i feltet nederst og tryk på "Gem".

Domænet er nu registreret på vore navneservere, hvilket vil sige at vores system er klar til at håndtere dit domæne. Det næste du skal gøre, er at gå ind på DK-Hostmasters hjemmeside for at redelegere domænenavnet. Nederst udfylder du domænet det drejer sig om, og i feltet "Primær navneserver" indtaster du ns1.adnecto.biz. Tryk videre og godkend.

Du vil modtage en mail fra DK-Hostmaster hvori der står hvordan du skal godkende flytningen.

Det eneste du mangler at gøre, er at sikre dig at domænet peger på den rigtige IP-adresse. Dette kan du gøre ved at indstille A-recorden i DNS-kontrolpanelet. Er du i tvivl om hvordan man gør, så kontakt os.