Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Registrer et nyt domænenavn
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Registrer et nyt domænenavn

Du bestiller et domænenavn ved at taste domænenavnet ind i boksen på siden Domænenavne. Skriv domænenavnet uden www. eller http://.
Endelsen vælger du ved hjælp af menuen ved siden af.
Når du har trykket "Tjek nu", vil du se en side med resultatet. Er det ønskede domænanavn optaget, kan du vælge et andet domænenavn ved at gentage processen.
Såfremt du ejer domænenavnet, kan du igangsætte en flytning. For .dk-domæner er dette gratis, for andre domæner opkræver vi et tilhørende gebyr.