Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Valg af VPS - hvilken model?
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Valg af VPS - hvilken model?

Valg af model

Vi får ofte spørgsmålet mht hvilken model man skal vælge. Vi har nedenunder samlet en liste med en række ting der kunne være interessant at få hostet på en VPS. Du kan bruge det som en indikation af hvilken model du skal vælge. Du kan dog altid kontakte os, hvis du er i tvivl eller har behov for et konkret tilbud.

VPS 1 er optimal for:

• - Navneserver
  • - Backupserver
  • - Shellserver
  • - Mindre hjemmesider

VPS 2 er optimal for:

• - Databaseserver
  • - Større hjemmeside
  • - Reseller 30 mindre hjemmesider

VPS 3 er optimal for:

• - Joomla hjemmeside 700+ besøgende
  • - Medium databaserver
  • - Python hjemmeside

VPS 4 er optimal for:

• - Tomcat server
  • - Streaming server
  • - Stor Joomla hjemmeside 5000+ besøgende
  • - Reseller 200 gennemsnitlige hostingkunder

VPS 5 er optimal for:

• - High performance database server
  • - High performance streaming server
  • - Store hjemmesider
  • - Stor reseller 400 gennemsnitlige kunder

Ovenstående er baseret på cases på nuværende kunder. Der vil altid være forskel mellem kunder, og vi foretrækker derfor at anbefale efter de individuelle behov.

• Detaljer
  • Oprettet:
  • 2009-12-29 20:32:43
  • Opdateret:
  • 2010-01-29 23:08:55
  • Visninger:
  • 2909

Log på kundepanelet

Vores nyhedsbrev

© 2017 Exaweb ApS - CVR: 31937671 - Alle rettigheder forbeholdes - Priser inklusiv 25% moms