Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Installation af DirectAdmin
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Installation af DirectAdmin

Hvis du bestiller en virtuel server med DirectAdmin, sætter vi systemet op for dig. Hvis du selv vil installere DirectAdmin, eller ikke aftager en virtuel løsning hos os, kan du få hjælp følgende steder:

Getting Started

http://directadmin.com/install.html

Install Guide

http://www.directadmin.com/installguide.html

Knowledge Base Directadmin

http://help.directadmin.com/

Basic system security

http://help.directadmin.com/item.php?id=247

Bemærk at sidstnævnte guide anbefales at køre igennem. Vi kan eventuelt hjælpe med dette.

Customer ID og License ID kan du få hos os, eller ved at købe en licens direkte hos DirectAdmin.