Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Kan jeg få geninstalleret min virtuelle server?
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Kan jeg få geninstalleret min virtuelle server?

Ja, det kan du godt.Du skal blot skrive en mail til vores support om at du ønsker at få geinstalleret styresystemet på din VPS. Dette klares som regel samme dag.

Vi tilbyder endnu ikke et kontrolpanel, hvor du selv kan gøre dette. Vi arbejder dog på et kontrolpanel, så i fremtiden vil du kunne gøre dette selv.

Følgende styresystem er muligt lige pt.:

• CentOS 5
  • Debian 5
  • Fedora 11
  • Ubuntu
  • Ubuntu LTS
  • Windows