Velkommen til vores sektion, hvor vi behandler de oftest stillede spørgsmål. Det er en god idé at tjekke disse spørgsmål igennem inden du kontakter vores support. Det er ligeledes en god idé at tjekke vores videnscenter.

Hvilke browsere koder I til?

Vi optimerer vores kode til Internet Explorer 6/7/8, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Dit design testes altid grundigt i alle browsere inden levering.

Er det håndlavet kode I laver?

Ja, al vores HTML / CSS bliver lavet i hånden. Der er intet der genereres af automatiske programmer. Desuden sørger vi for at strukture og kommentere koden, således den også er læselig for eventuelle 3. parts udviklere. Du kunne jo selv prøve at finde nogle af vores referencer, og tage et kig i kildekoden?