Velkommen til vores sektion, hvor vi behandler de oftest stillede spørgsmål. Det er en god idé at tjekke disse spørgsmål igennem inden du kontakter vores support. Det er ligeledes en god idé at tjekke vores videnscenter.

Kører i med Safemode off eller on?

Safemode er slået fra. Vi kan dog godt slå det til hvis du ønsker det.

Hvilken PHP version kører I?

Vi kører med PHP 5.

Har I installeret Ioncube Loader?

Ja

Hvilken version af MySQL kører i?

MySQL 5

Hvordan skal jeg lave forbindelse til SQL-serveren?

Som server benytter du "localhost" (uden anførselstegn). Brugernavnet er det du angav i kontrolpanelet og det samme gælder adgangskoden.

Kan jeg tilgå mine databaser udefra?

Ja, det kan du godt. Du skal dog slå dette til i kontrolpanelet. Du kan også give restriktioner på baggrund af IP-adresser. På den måde undgår du at alle kan lave forbindelse med din database.

Kan jeg køre Wordpress og Joomla!?

Ja, disse systemer kører perfekt på vores system.

Hvorfor kan jeg ikke chmodde til 777?

Dette er deaktiveret da det for det første ikke er nødvendigt, og for det andet er usikkert.
Læs mere om hvorfor og hvad du skal gøre i stedet for, i vores videnscenter.

Hvorfor får jeg en Interal Server Error?

Det kan der være mange årsager til. Det er ofte fordi du har chmoddet dine filer eller mapper til 777. Det kan du ikke på vores system. Læs mere om hvordan du kan løse dette i vores videnscenter.
Er dette ikke tilfældet, kan du se loggen igennem for mere info om hvorfor dit problem opstår.