Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Forside » Netværk
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Om vores netværk

Global Switch / euNetworks

Vores virtualiserings-løsninger (og webhotel placeret i NL) er placeret i Global Switch og euNetworks, begge i Amsterdam. Global Switch og euNetworks nogle af de sikreste og mest proffesionelle datacentre i Holland. Lokationerne er forbundet ved hjælp af en egen fiber-forbindelse.

Sikker dataopbevaring: Al data bliver gemt i et SAN (Storage Area Network). Dette netværk er et centralt sted med mange harddiske. Vores SAN opstilling er konfigureret med RAID-6 hvilket betyder at din data mindst ligger to steder.

Kvalitets servere: Alle servere er kraftige Dell servere med mindst 16 GB RAM, 2 Quad Core CPU'er og dobbelte systemdiske, dobbelte strømforsyninger og dobbelte forbindelser til SAN opstillingen. Denne forbindelse er en fiberforbindelse, hvilket sikrer høj overførselshastighed.

Se mere om netværket og forbindelser udad til i RIPE's database.

AS: AS35470

NGDC Taastrup

Hvis du aftager en dansk virtualiserings-løsning (eller webhotel placeret i DK) hos os, bliver du placeret på et setup fra Netgroup.

Det virtuelle miljø er baseret på IBM eServer BladeCenter H chassis eller Dell M1000e Blade Enclosure med redundante strømforsyninger, Cisco switche og Brocade 4 Gbit SAN switch moduler. I hvert chassis er der IBM HS21/22 eller Dell M610 blades med 2 x Intel Quad Core processorer og 32/48 GB RAM, hvoraf enkelt blade fungerer som hot-spare for at sikre optimal oppetid.

Ligesom ved det hollandske miljø, er der ingen diske monteret i blade-systemet, da lagerplads leveres fra et centralt SAN med RAID. SAN-systemet er af mærket Hitachi og er ligeledes forbundet ved hjælp af en fibre channel 4 Gbit forbindelse.

Virtualisering sker ved brug af VMware vSphere 4 Enterprise og er placeret i et Tier III datacenter.

Se mere om netværket og forbindelser udad til på RIPE's database.

AS: AS16245

Log på kundepanelet

Vores nyhedsbrev

© 2020 Exaweb ApS - CVR: 31937671 - Alle rettigheder forbeholdes - Priser inklusiv 25% moms