Du er i øjeblikket her: Exaweb ApS » Servere » Kontrolpanel
Vi tager imod blandt andet Dankort, eDankort, Maestro, Mastercard, Visa, JCB, American Express

Valg af kontrolpanel

Hvis du selv ønsker at være udbyder af webhoteller, eller hvis du har brug for mange kontier, kan det ofte betale sig at tilkøbe et kontrolpanel til styring af domæner, databaser, mail, ftp konti med mere. Vi kan levere de 3 mest gængse kontrolpanel der findes i dag.

DirectAdmin Logo

Der kan vælges mellem 3 forskellige kontrolpanel; DirectAdmin, cPanel og Plesk. Disse er de mest gængse og stabile kontrolpanel der findes på markedet i øjeblikket.

Fælles for disse 3 kontrolpanel er at de kan bruges til at styre ftp-konti, mail-konti, databaser mm. Der er dog små forskelle mellem funktionalitet og priser.

cPanel Logo

Vi anbefaler ofte DirectAdmin, da dette er det kontrolpanel der tager mindst ressourcer, og også er det kontrolpanel der er billigst.

cPanel har lidt mere funktionalitet i forhold til DirectAdmin. Blandt dem kan nævnes udvidede statistikker og mere kontrol over bl.a. MySQL.

Plesk Logo

Plesk er et forholdsvis dyrt kontrolpanel. Det gode ved Plesk er dog dens udseende - det minder meget om Windows XP/Vista og har derfor en særdeles lav indlæringskurve. Desuden er Plesk det eneste kontrolpanel der er kompatibel med Windows servere.

Fantastico og Installatron

Med plugin som Installatron eller Fantastico kan du eller din kunde ved hjælp af et enkelt klik installere webapplikationer som Wordpress, Joomla og PHPlist.

Installatron kan vælges som plugin til DirectAdmin, cPanel og Plesk. Fantastico kan kun bruges i kombination med cPanel.

Installatron koster 18,75 kr. (15 kr.) pr. måned, og Fantastico koster 37,50 kr. (30 kr.) pr. måned.

Log på kundepanelet

Vores nyhedsbrev

© 2021 Exaweb ApS - CVR: 31937671 - Alle rettigheder forbeholdes - Priser inklusiv 25% moms